home Meny close
Meny

Krakk | Georg Jubilee Oak

Skagerak

Varekode: 022002240100
Krakk fra Georg kolleksjonen til Skagerak designet av Chris L. Halstrøm er inspirert av behovet ved å kunne oppbevare, henge og slenge bort ting i gangen. En miks mellom nordisk og japansk minimalistisk design. Perfekt i gangen, i stuen eller på soverommet.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Materiale Eik
Mål Bredde 46 cm, dybde 32 cm, høyde 46 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.