home Meny close
menu Meny

Sofa | Ghost 10

Gervasoni

Varekode: 012290720100
GHOST 10 er en enkeltstående sofa (ikke modulbasert) bestående av én hel, sammenhengende sittepute og flere løse puter i ryggen. Sofaen er designet for italienske Gervasoni av den prisberømte designeren Paola Navone. Ghost er en serie lenestoler og sofaer i ulike moduler og størrelser som skiller seg fra tradisjonelle sofaer. Som et spøkelse er den kledd i løstsittende klede- derav navnet. Gervasoni er stram og nett i designet, men likevel myk å både sitte i og hvile øynene på. Bolina favoritt igjennom mange år.

Trekket er avtagbart og kan vaskes. 3 store puter for ryggen: 60 x 60 cm/ 2 mindre puter: 50 cm x 50 cm.

NB! Prisen forutsetter trekk i kategori B. Ghost kommer med trekk i ulike farger og kategorier. Ved bestilling av Gervasoni på nett, vil du bli kontaktet av vår kundeservice vedr. bestilling av trekk til din Ghost- sofa.
Prøv Gervasoni tekstilvelger her
kr 28 400,-

Tilgjengelighet: Leveringstid: 6-8 uker.

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gervasoni
Produkt Møbler
Leverandørnavn Gervasoni
Materiale Solid treramme, polyurethane skum, dunfyll og trekk av lin.
Mål B: 180 cm | D: 85 cm | H: 80 cm | Sittehøyde: 42 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.