home Meny close
menu Meny

Sofa | Ghost 12

Gervasoni

Varekode: 007957410100
GHOST 12

Ghost 12 er en enkeltstående sofa (ikke modulbasert) bestånde av én hel, sammenhengende sittepute og flere løse puter i ryggen. Ghost er designet for italienske Gervasoni av den prisberømte Paola Navone. Ghost er en serie lenestoler og sofaerr i ulike moduler og størrelser som skiller seg fra tradisjonelle sofaer- som et spøkelse er den kledd i løstsittende klede- derav navnet. Gervasoni er stram og nett i designet, men likevel myk å både sitte i og hvile øynene på.

Ghost består av solid treramme, polyurethane skum, dunfyll og trekk av lin. Trekket er avtagbart og kan vaskes.

Øvrig info: Prisen forutsetter trekk i kategori B. Ghost kommer med trekk i ulike farger og kategorier. Ved bestilling av Gervasoni på nett, vil du bli kontaktet av vår kundeservice vedr. bestilling av trekk til din Ghost- sofa.

Leveringstid: 8-10 uker.
Prøv Gervasoni tekstilvelger her
kr 36 144,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gervasoni
Design Paola Navone
Produkt Sofa
Leverandørnavn Gervasoni
Produkt-serie Ghost
Materiale Lin
Mål 220 x 85 cm | H: 80 cm | SH: 42 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.