home Meny close
Meny
-15%
Kampanje

Sofa | Nuvola 10

Gervasoni

Varekode: 007957420100
EKSKLUSIV KAMPANJE

Nå får du 15% på alle varer fra Italienske Gervasoni frem til 31/12-2020. Fantastisk unik statement lounge stol signert Paola Navone for italienske Gervasoni. Stolen er en drøm og sitte i, så vel som å hvile øynene på! Den er myk og god, kommer i en rekke uilke trekk og farger.
NUVOLA 10 Fantastisk og unik statementsofa signert Paola Navone for italienske Gervasoni. Sofaen er en drøm og sitte i, så vel som å hvile øynene på! Den er myk og god, kommer i en rekke ulike trekk og farger. Trekket er avtagbart og kan vaskes.

Nuvola kommer med trekk i ulike farger og kategorier. Ved bestilling av Gervasoni på nett, vil du bli kontaktet av vår kundeservice vedr. bestilling av trekk til din Nuvola- sofa.
Prøv Gervasoni tekstilvelger her
kr

Vanlig pris 68 600,-

Nå kun 58 310,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 8-10 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gervasoni
Design Paola Navone
Produkt Sofa
Leverandørnavn Gervasoni
Materiale Solid treramme, quiltet polyesterfiber trekk, polyurethane skum og dun innmat.
Mål 220 x 110 x 85 x 70 | SH: 48 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.