home Meny close
Meny

Glass | Rire dia7xh8cm Gulgrønn

Q de Bouteilles

Varekode: 043570690100
Glass fra franske Q De Bouteilles, kjent for gjenbruk av tomme vinflasker. En flaske vin er ofte vitne til noen få dansetrinn, en debatt, prat og latter. Fargene varierer i henhold til hvilke flasker som blir valgt, denne er i en fin mix av gule toner. Designet er enkelt og vil være passe inn på ethvert kjøkken. Glasset holder til 2,5 dl.

Q De Bouteilles har siden 2016 samlet tomme flasker vin og laget nytenkende design ut av glasset. Siden den gang har de skapt et partnerskap med flere dyktige håndverkere i Frankrikes “glassdal”, verdenskjent for sin produksjon av luksusflasker til parfyme og brennevin, som strekker seg fra Normandie til Picardie. Hvert glass, stearinlys og vase passerer gjennom en streng kvalitetskontroll for å sikre at alt laget av Q De Bouteilles er et resultat av et feilfritt arbeid, noe som garanterer dem en spesiell plass på de fineste bordene.

Detaljer
• Mål: Dia 7 cm | H: 8 cm
• Materiale: Resirkulert Glass
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Q de Bouteilles
Produkt Glass
Leverandørnavn Q de Bouteilles
Vaskeanvisninger Oppvaskmaskin
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.