home Meny close
Meny

Gran | h100cm

Mr Plant

Varekode: 042304220100
Flott kunstig grantre fra Mr. Plant med høyde på 100 cm. Er du på utkikk etter et virkelighetstro kunstig juletre er denne varianten midt i blinken. Med et kunstig tre slipper du å kjøpe nytt hvert år da de er like fine år etter år og ikke krever annet stell enn å tørke litt støv fra tid til annen.

Tips! Vi anbefaler at du impregnerer den med en impregneringsspray, så fargen ikke falmer i direkte sollys.
kr 1 799,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes på Stabekk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Mr Plant
Produkt Silkeblomst
Leverandørnavn Mr Plant
Varenummer 9555-90-1
Materiale Silke og plastikk
Mål H: 100 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.