home Meny close
Meny

Grill '17 | Med Bord Støpejern/Rustfritt stål

Morsø

Varekode: 048237530100
Morsø Grill '17 er et flott terrassemøbel som vil gi deg enda flere muligheter for sensasjonell matlaging ute i det fri. Grillen består av en ‘bolle’, en grillrist og en stekeplate. Kombinert, totalt en diameter på 60 cm og individuelt justerbar i høyden, kan de to halvsirklene svinges til siden og dermed muliggjøre grilling på forskjellige nivåer samtidig. Du kan for eksempel grille kjøtt på risten på høy temperatur, mens du varmer opp brød eller grønnsaker på lavere temperatur. Risten kan også skyves til side slik at du bruke “bollen” som en ildgrop.

En av de mange fordelene med støpejern er overflatestrukturens mange små porer som vil absorbere kjøttets fett og smaker og dermed garantere en optimal smaksopplevelse. Morsø Grill '17 klarer seg like bra på trekull, briketter eller vanlig trevirke.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 12 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Leveringstid: 2-4 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Morsø
Produkt Grill
Leverandørnavn Morsø
Materiale Grillrist: Emaljert støpejern - Bord: Svartmalt rustfritt stål
Mål Ø60 x B:74 x H-bord 81 x H-Grill 95 cm, Vekt: 76 kg
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.