home Meny close
Meny

Grill/Ovn | Forno II Støpejern

Morsø

Varekode: 048236310100
Grill Forno II er en multifunksjonell versjon av Morsøs Forno griller. Forno II funker både som ovn og grill og har en stor åpning perfekt til matlaging. Det gode innsynet til flammene bidrar også til en koselig stemning.

Støpejernsinnsatsen er oppgradert - funksjonsmessig som designmessig - noe som betyr at det nå fungerer som en kull / tre fordeler med et integrert grillnett og økt oksygeninntak som forbedrer brennende forhold betydelig. Endelig har plasseringen av de fine trebena blitt snudd 180 grader, og dermed gjort det mulig å komme ganske nær fronten til Grill Forno II, slik at det er enkelt å varme seg i nærheten av flammene.

NB! Merk at grillen må sendes med budbil, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Morsø
Produkt Grill
Leverandørnavn Morsø
Materiale Senotherm malt støpejern og teak
Mål (Dm x H): Ø55×109 cm, Vekt: 50 kg
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.