home Meny close
Meny

Grønnsaksbørste | Bjørk

Iris Hantverk

Varekode: 007970750100
Grønnsaksbørste i oljet bjørk og unionblanding. Unionblanding er sterkt og vannavstøtende. Super børste til å skrubbe grønnsaker og poteter. Ved å bruke en børste istedenfor en skreller sørger du får å fjerne skitt og urenheter uten å miste viktige vitaminer. I tillegg tar den seg godt ut på kjøkkenbenken.

Iris Hantverk er opptatt av solid tradisjonelt håndtverk. Alle produktene er håndlaget i naturlige materialer av svaksynte.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iris Hantverk
Produkt Grønnsaksbørste
Leverandørnavn Iris Hantverk
Varenummer 1140-00
Materiale Oljet bjørk
Mål L: 12,5 cm | B: 4,5 cm | H: 3,4cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.