home Meny close
Meny

Bordlampe | Aged Copper Adjustable

Vintage

Varekode: 022630900100
Vi digger denne vintageinspirerte bordlampen i eldet kobber med industrielt og rustikt utseende. Lampen bruker halogenpære og gir svært godt leselys.

Denne lampen har vi funnet i en gammel fabrikkhall ca. to timer fra London. Det er her vi samler mye inspirasjon og henter hjem de fineste vintagemøbler og interiørvarer.
kr 3 999,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vintage
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Vintage
Produkt-serie Aged Copper
Fargebeskrivelse Sort og kobber
Materiale Metall | Kobber
Lyspære type Halogen
Mål H: 48 cm
Selges separat Lyspære | Max 20W
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.