home Meny close
Meny

Gulvlampe | JWDA Travertine/Brushed Brass

Menu

Varekode: 038934480100


JWDA lampene er store favoritter hos oss på Bolina, og nå har de flinke danskene hos Menu gjort det igjen med de flotte gulvlampene fra samme serie. Lampen står på en solid base av tidsriktig messing og flott travertin sten med dimmer i messing. Selve lampeskjermen er utført i opalglass og ser nærmest ut som en sky som svever over den stilrene basen.

Gulvlampen gir et stemningsfylt og mykt lyst, som er lett å justere med dimmeren. Perfekt i stua eller lesekroken for eksempel. Passer til type E27 pære, max 8W. Høyde 150 cm, dia 39 cm. Finnes også i marmor og stål utførelse.
kr 14 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 2-3 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Produkt Gulvlampe
Leverandørnavn Menu
Produkt-serie JWDA
Varenummer 1840619
Materiale Opal glass messing, travertin
Mål H: 150 cm | Dia: 39 cm | Fot dia: 28 cm
Selges separat Lyspære
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.