home Meny close
Meny

Teppe | Kelim 241x172 nr 47 Light grey

Massimo Interior

Varekode: 027464270100
Kelimteppe i en lysebrun tone fra Massimo som er håndlagde og derfor helt unike. Hvert teppe har høy kvalitet og ligger stødig på gulvet. Når en skal gå til innkjøp av gulvtepper er det lurt å velge et teppe som tåler en støyt. Den grove veven, fargekombinasjonene og mønsteret gjør at teppet er godt egnet i rom med mye trafikk, da flekker ikke vil synes så godt. Laget av afghansk ull fra danske teppeprodusenten Massimo Interiør. Teppene har en naturlig evne til å motstå smuss og er bærekraftige, naturlige og biologisk nedbrytbare. De naturlige egenskapene til ull gjør teppet anti-allergisk og brannbestandig, noe som bidrar til å skape et trygt og sunt innemiljø. Fargen på teppet kan visne noe hvis det blir utsatt for sterkt sollys over lengre tid. Farging fra baksiden av teppet kan forekomme, så vi anbefaler å bruke underlagsteppe på delikate overflater (inkludert).
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

NB! Størrelsen på teppene har et avvik på ca 3% da de er vevet for hånd. Profesjonell rengjøring anbefales. Rengjør aldri med kjemikalier! Daglig rengjøring: Bruk støvsugeren uten børste. Det er en god ide å snu teppet rundt to ganger i året for å unngå ujevn slitasje. Merk at fargene kan falme hvis teppet blir utsatt for sterk sollys over lengre tid. Farging fra teppens bakside kan forekomme, så det anbefales å bruke et underlagsmat på følsomme overflater.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Massimo Interior
Produkt Kelimteppe
Leverandørnavn Massimo Interiør
Materiale Afgansk ull
Mål cm x cm
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.