home Meny close
Meny

Plantebord | Spira H87cm Teak/Stål

Skagerak

Varekode: 047020110100
Spira er det perfekte arbeidsbordet for deg som liker å holde på i hagen. Laget av solid teak, med hylle og arbeidsflate av stål. Materialene er svært lette å vedlikeholde og klarer seg fint i all slags vær. Bordet er også praktisk som en hylle til å ha ute, til utekjøkken eller i veksthuset.

Skagerak
Siden 1976 har Skagerak laget klassiske møbler og tilbehør med fokus på langvarighet og et moderne, nordisk preg. Alle produktene er ment for å leve videre i generasjoner, laget av de beste materialer og designet med et tidløst uttrykk. Skagerak har siden 2016 vært B-Corp sertifisert, som betyr at de oppfyller de høyeste standarder for bærekraftig design, sosial ansvarlighet og åpenhet.

Detaljer
• Mål: 120,5 x 45,5 x 87 cm
• Materiale: FSC-sertifisert Teak, stål
kr 11 795,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: kontakt oss for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.