home Meny close
Meny

Håndkle | Belgian Fouta 110x180cm Beewax Stripe

Libeco

Varekode: 047241120100
Stort Belgisk håndkle i 100% lin. Håndkle har et stripete design og er vevd slik at det får en fin glans, litt som en gammel kobbermynt. Hver ende av håndkle har dekorative striper og frynser. Dette er et litt mer spennende håndkle enn vanlig med både et bohemsk og klassisk preg. Flott hjemme eller på hytta.

Libeco er et familieeid selskap som har produsert og spesialisert seg på lin siden 1858. Alt linet er vevd i Beligia og er laget med stor omhu og lidenskap. Libeco er anerkjent under etiketten “Masters of Linen”, som garanterer at lintøyet ditt er laget kun i Europa. Bare 19 europeiske vevere oppfyller de strenge forholdene.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Libeco
Produkt Håndkle
Leverandørnavn Libeco
Materiale 100% Lin
Mål 110 x 180 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.