home Meny close
Meny

Hatt | Mamsen Charcoal

Fall Winter Spring Summer

Varekode: 052491480100
Bøttehatten er for fullt tilbake i motebildet og vi elsker denne av 100% ull fra FWSS. Hatten har all varmen til en lue og er perfekt for både høst og vinter. Kommer kun i én størrelse, men har et elastisk bånd inni som gjør at den vil passe de fleste. Moderne vri med børstet overflate som gir et sømløst preg. Her i den mørkegrå fargen Charcoal.

Størrelse og passform: One size.

Materiale: 100% ull
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fall Winter Spring Summer

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.