home Meny close
Meny

Hatt | Nina Cotton Slub Nature

Aiayu

Varekode: 05773079
Sjarmerende bøttehatt i strukturell økologisk bomull fra Aiayu. Bøttehatten er kommet for å bli, og er uten tvil et plagg vi kommer til å se mye av i vår og sommer. Hatten har klassisk design med bred kant, som vil beskytte deg mot solen. Bruk til avslappede skjorter og bluser, eller luftige kjoler.

Materiale og vedlikehold:
• 100% Økologisk bomull. Aiayu har fokus på bærekraft og en rettferdig klesindustri. Bomullen i denne hatten er økologisk, GOTS-sertifisert, og produsert på en fabrikk som ivaretar arbeidernes rettigheter.
• Maskinvask, 30-40 grader
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.