home Meny close
Meny

Stol | About A Chair 22 Oak/White

Hay

Varekode: 007958760100
Stol fra Hay - About a Chair designet av Hee Welling. About a Chair er en kolleksjon stoler i samarbeid med designer Hee Welling og Hay. Stolene finnes i et utall skjell, rammer og farger. Denne stolen har hvit farget polypropylene skall med såpebehandlet eikeben og er en av bestselgerne i Bolina.

Ideen bak About A Chair har vært å lage en stol med iøyenfallende enkelthet. En stol som passer like godt rundt spisebordet, rundt et konferansebord, i en kantine som på hjemmekontoret. Målet til designer Hee Welling har vært å kombinere form, funksjon, komfort med detaljer og estetikk.
kr 2 239,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Stol
Leverandørnavn About a Chair
Varenummer AAC22
Materiale Skjell: Solid-farget polypropylene. Base: Såpebehandlet eik
Mål B: 59 cm | D: 52 cm | H: 46/79 cm
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.