home Meny close
Meny

Høyttaler | MINO BT Black

Lexon

Varekode: 033831220100
Mini-høyttaler i matt sort aluminium fra Lexon, med bluetooth tilkobling og enkel lading via inkludert USB-kabel. Denne lille saken har utrolig god lyd med tanke på størrelsen, og er super praktisk å ha med seg på ferie, stranda, hytta og lignende.

PS: Høyttaleren har en 'selfie knapp', som kan kobles til telefonen din og brukes som en fjernstyrt kameraknapp. Ca 2 timers spilletid, 30min ladetid.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Lexon
Design Quaglio / Simonelli
Produkt Høyttaler
Leverandørnavn Lexon
Varenummer LA113MN
Materiale Aluminium
Mål 3,7 x 3,7 x 3,2 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.