home Meny close
Meny

Pute | Hven Chair Cognac Dunes

Skagerak

Varekode: 026884650100
Oppnå ekstra god sittekomfort i din Hven-stol med Dunes sittepute i aniliskinn. Puten har et sklisikkert materiale på undersiden slik at den ikke glir i stolen. Puten er fylt med et middels fast skum som gjør den behagelig å sitte på. Dunes sittepute er naturlig solbrunket og har en nesten velouraktig overflate som over tid vil få en nydelig og naturlig mørk platina.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Stolpute
Leverandørnavn Skagerak
Varenummer 2688465
Materiale Aniliskinn
Mål Passer til Hven spisestuestol
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.