home Meny close
Meny

Hylle | Hylleplater 78x30cm 3pk Sortbeiset Ask

String

Varekode: 036547660100
String® System er et fleksibelt hyllesystem som du selv kan skreddersy til ditt behov. Kombiner gavler, hylleplater, skap, skuffer, bord og annet tilbehør for å få ditt unike hyllesystem. Kjøp enkeltdeler eller ferdigkomponerte hyllesystem.

Trehyllene fås i to bredder, 58 cm og 78 cm, samt to dybder, 20 cm og 30 cm. Hyllene passer med string og plex gavler fra String® System så lenge hyllene og gavlene har samme dybde. Hyllene er fleksible og lette å flytte etter smak. Lag en hylle i monokrom design eller bland hyller i forskjellige farger og tresorter. Hver pakke inneholder tre hyller og hyllebærere.
kr 1 335,-

Tilgjengelighet: ca. 5 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke String
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.