home Meny close
Meny

Hyllesystem | Hylle Lav 85x35xh85 Eik

MOEBE

Varekode: 027794120100
Lav hylle i eik fra SHELVING SYSTEM by MOEBE, som er et genialt hyllesystem som kan bygges og tilpasses etter dine behov. Systemet kan bygges så høyt eller bredt du vil, eller rundt hjørner. Den enkle konstruksjonen som kjennetegner systemet, gjør at du selv kan bestemme om systemet skal fungere som romdeler eller plasseres inntil en vegg. Hyllesystemet er bygget opp av kiler, stenger og hylleplater. Hylleplatene holdes oppe av kiler og kan plasseres i den høyden du ønsker. Kilen har perfekt passform med avrundning og litt strukturert overflate som er tilpasset det forsiktig vinklede hullet i hyllen. Dette prinsippet for konstruksjon av møbler bidrar til at systemet har sidelengs stabilitet ettersom kilen er stukket inn fra undersiden og vekten av hyllen skaper ytterligere stabilitet. Kileteknikken gjør det mulig å bygge systemet uten kompliserte verktøy - alt du trenger er en hammer.

Detaljer
• Mål: H: 85 cm | B: 85 cm | D: 35 cm
• Materiale: Eik
kr 5 195,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare 4-8 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke MOEBE
Produkt Hyllesystem
Leverandørnavn Moebe
Varenummer SSO85SET
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.