home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Bærekraft og varighet

Interiørtrendene for det nye året er preget av bærekraft og miljø, hvor kvalitet og varighet står i fokus. Fargepaletten er inspirert av himmel og jord med sterke blåfarger og dype jordfarger.

Les mer

Vårens trender

Våren 2020 byr på enormt mange spennende kolleksjoner, og spennet i stil og farger er enormt! Kle deg i deilig myk strikk i freshe farger, skjorter som er fine lagvis, og sneakers og boots som fungerer hele året.

Les mer

Ann Demeulemeester

Den anerkjente, belgiske designeren, Ann Demeulemeester, har designet det råeste serviset for Serax! Serviset Dé har den karakteristiske stilen som Demeulemeester er kjent for.

Les mer

Unike vintageskatter

Når Bolina-søstrene er ute på reise, er de glad i å finne sjeldne objekter og skatter med helt spesielle historier, som går mer enn 100 år tilbake i tid. La deg inspirere av vårt store utvalg av vintage.

Les mer

Tips til festantrekk

Vi nærmer oss sesongen for festsesongen og det er på tide å finne frem antrekkene! Vi har samlet det beste av kjoler, skjørt, bluser og tilbehør. Bli inspirert til å sette sammen din perfekte look.

Les mer

Gai + Lisva

Gai + Lisva er et dansk merke som produserer klær som er bærekraftige og produsert for å vare. Plaggene er forankret i nordiske tradisjoner med et enkelt, tidløst design. Visjonen deres er at hvert eneste plagg skal kunne brukes til flere formål.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.