home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Tidløse lysestaker fra Kunstindustrien

Med en visjon om bærekraftige produkter, sosialt ansvar og godt håndverk, lager danske Kunstindustrien produkter av utsøkt kvalitet. Se nyhetene her.

Les mer

Utstyr til barn og baby

Innred barnerommet med utstyr og tilbehør til de minste. På Bolina har vi myke tekstiler, praktiske senger og håndlagde leker for de små.

Les mer

Bambusmøbler fra Tine K

De håndlagde bambusmøblene fra Tine K passer like godt på terrassen som i vinterhagen. Møblene har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og den minimalistiske utførelsen.

Les mer

Hay x Suicoke

Sommerens fineste sandaler i limited edition fra Hay x Suicoke! Suicokes funksjonalitet kombinert med Hay sin estetikk, er ikke annet enn en sikker vinner.

Les mer

Hvordan få det koselig i nybygg

Et nybygg er som et skall strippet for sjarmerende skjeve gulv, svimlende takhøyde og dype vinduskarmer. Se hvilke grep Kari-Anne fra Stasjonen har gjort for å skape den lune hjemmefølelsen i sitt nye hjem.

Les mer

En hyllest til hverdagen

Aiayu hyller hverdagen. Enten du trenger å pause, reflektere, strekke eller danse, er disse favorittene laget for rolige dager innpakket i komfort og mykhet.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.