home Meny close
menu Meny

Bolina Inspirasjon

Dorothee Schumacher

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av de nyeste merkene hos Bolina er Dorothee Schumacher, en helt rå designer. Vi har nå fått inn SS19-kolleksjonen...

Les mer

Tid for ferie

Ferie er noe de aller fleste ser frem til, enten det er byferie, strandferie eller hjemmeferie. Er du av typen som gjerne hopper på et fly eller tog for å oppleve nye steder, så se her!

Les mer

Hytteferie

For flere av oss begynner vinterferien neste uke. Mange nordmenn er kjent som et hyttefolk, og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Få de beste interiørtipsene og ferietipsene fra oss i Bolina her!

Les mer

Enkel sitronkake

Johanne, en av Bolina-jentene, har laget denne smakfulle sitronkaken til oss i dag - den var så god at vi bare måtte vi dele oppskriften med deg!

Les mer

Gavetips Morsdag ♥ Valentines

Noen ekstra hyggelige dager nærmer seg, nemlig Morsdag og Valentines. Hva med å overraske med frokost på sengen eller en liten gave?

Les mer

Etiske Aiayu

Aiayu er selve svaret på uformell eleganse og komfort. Med sin kjærlighet til utsøkte naturmaterialer og skandinavisk enkelhet skaper de fantastiske og etiske plagg som varer i år etter år.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.