home Meny close
Meny

Feriefavoritter fra

Bolina-jentene

Du kjenner nok mange av oss allerede, men om du ikke gjør det har du muligheten til å bli litt bedre kjent med Janina, Hanne, Heidi og Monica! Her viser de sine sommerfavoritter.

Ønsker du å besøke oss på Stabekk i sommer du hjertelig velkommen innom, vi har åpent i hele juli mandag-fredag 10-17, og lørdager 10-16.

Janina’s favoritter

Janina gleder seg til en varm sommer. En av hennes favoritter er lemonadebeholderen fra House Doctor. I den skal hun lage drinker fra «The Spirit of the North», som også har mange gode alkoholfrie alternativer. Hun trekker også frem Saltvannserien fra C Soap med frisk duft som gjør huset rent uten skumle ingredienser.

Janina sin tredje favoritt er de emaljerte koppene og krusene fra Falcon som er perfekte til piknik og turer til stranden. De er også ildfaste!Hanne’s sommerkjøkken

Sommer er tid for å lage mat, og Hanne liker å teste nye oppskrifter. Selv en hobbykokk trenger godt verktøy som en god stekepanne fra Mauviel. Det er alltid hyggeligere å spise når bordet er dekket og atmosfæren lun, derfor velger Hanne ofte lindukene fra japanske Fog Linen når hun dekker bordet. I tillegg går hun aldri ut uten stråvesken fra Tine K Home – i den får hun nemlig plass til alt!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.