home Meny close
menu Meny

Himla

by

Bolina

Etter utallige innkjøpsreiser rundt om i verden og som mangeårig forhandler av duker, tøyservietter, løpere, putetrekk og håndklær var tiden inne for å utvikle vår egen tekstilserie.

Sorte tallerkener og rustikt brød på trefjæl på grå linduk

Vi elsker lin, vi elsker det ekte og vi elsker det taktile og rustikke – og endelig kan vi stå med resultatet av et halvt års arbeid i hendene og nyte følelsen av den mykeste lin i vårt helt eget design.

Himla by Bolina er et samarbeid mellom oss i Bolina og den svenske tekstilprodusenten Himla. Resultatet er et sett med duker, tepper, linservietter, løpere og putetrekk.

Det ligger mange arbeidstimer i jakten på den perfekte fargen, den perfekte fibersammensetningen, veven og lengden på frynsene. Tekstilserien er ment å kunne brukes gjennom hele året, til hverdags og til fest. Det er ment å være rustikt og uhøytidelig, og på samme tid vise den høye linkvaliteten som ligger i produktene.


Vi håper dette falt i smak!

 

Velkommen innom butikken vår på Stabekk, eller kjøp nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne å finne frem til de tekstilene som passer hos deg.

Følg oss gjerne på Instagram @bolinabolina for å holde deg oppdatert på nyheter, stylingtips og mye mer!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.