home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Lys sommer med Serax

Perfect Imperfection er designet for Serax av den legendariske nederlanske keramikeren Roos van de Velde. På tross av det sarte og skjøre utseende, er serviset brent ved høy temperatur som gjør det ekstremt robust.

Les mer

Blue on blue

Det blå gjenspeiler sommerhimmelen, og gir en god ro i kombinasjon med andre materialer som treverk. Vi bringer den naturlige fargen inn i klær og interiør med minner om blåklokker, blåbær, blåskjell og den blå himmelen - og ja vi er klare for sommer!

Les mer

Lyst og balansert

Skap et balansert hjem med lyse toner. I denne artikkelen har vi samlet lyse, hvite favoritter og nyheter innen både møbler, klær og interiør. Vi håper du vil bli inspirert!

Les mer

Vi tror på bærekraft

Vi i Bolina er veldig opptatt av bærekraft for å sikre våre etterkommeres fremtid. Dette kan være i materialene som blir brukt, hvordan varene blir produsert og hvordan det blir fraktet. Her kan du se noen av merkevarene vi tilbyr som setter ekstra fokus på det naturlige og miljøvennlige!

Les mer

De fineste bryllupsgavene

Å gifte seg er en stor merkedag, og det å bli invitert i et bryllup er en ære. Som gjest innebærer det som oftest at man gir en gave. Hos oss kan du finne gaver til en hver smak og prisklasse, som brudepar setter pris på og får god bruk for!

Les mer

Vårbrunsj og frokoststemning

Vi har dekket opp til lunsj, brunsj eller frokost med lyse tekstiler og morsomme detaljer. Med litt vårlig inspirasjon blir disse hyggestundene noe å se frem til i påsken.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.