home Meny close
Meny

Utstyr til
barn og baby

Visste du at vi har masse nydelige saker til de minste? Innred barnerommet med myke tekstiler, praktiske og bærekraftige senger, samt leker og interiør.

Visste du at vi har masse nydelige saker til de minste? Innred barnerommet med myke tekstiler, praktiske og bærekraftige senger, samt leker og interiør.

Seng som kan gå i arv

Bermbach har stort fokus på bærekraftighet og rettferdig produksjon. Barnesengene er laget utelukkende av miljøvennlige materialer og er frie for plast. De helt spesielle sengene vil kunne gå i arv i generasjoner. Sengen kombinerer flott design i mangotre og stål med praktiske løsninger. Brukbarheten forlenges ved en avtagbar langside. Med denne praktiske løsningen kan barnet selv klatre ut av sengen. Sengens linjer og kurver harmonerer perfekt med hverandre og gir et enkelt, men unikt design. Du kan tilpasse sengen med farger og tilbehør som passer perfekt for ditt barn.

* SALG *
Gjør et skikkelig kupp og sikre deg denne fantastiske sengen til halv pris!
Før 15 999,-
 | NÅ 7999,50 ,-

Myke tekstiler til sengen

Aiayu Domus har fokus på bærekraftige produkter av høy kvalitet. Sengesettene til baby er laget av økologisk bomullspoplin som gir en myk og luksuriøs følelse. Settet inkluderer et putetrekk (40x45cm) og et dynetrekk (70x100cm) i standard størrelse for baby.

Miljøvennlig matoppbevaring

Haps Nordic har en filosofi om å verne og passe på den verden vi lever i. De produserer bærekraftige produkter av høy kvalitet som tåler å bli brukt gjentatte ganger. For å skåne miljøet for unødvendig bruk av emballasje og matavfall, passer oppbevaringsposene fra Haps Nordic helt ypperlig. Matposene kan brukes til matpakken som erstatning for vanlig matpapir. Drikkeposene er velegnet til de minste og passer perfekt til grøt, mos eller smootie.

Mat og drikke for små helter

Konges Slöjd garanterer for kvalitet, funksjonalitet og enkelhet gjennom sitt univers av enkle, skandinaviske og stilige produkter for barn. Alle produktene produseres på fabrikker med gode arbeidsforhold. De superpraktiske matboksene er perfekt til lunsj, frukt, grønnsaker og snacks. Laget av rustfritt stål med silikonlokk.

Termoflasken fra japanske Kinto er god å drikke av. Koppen har en praktisk hank og kan brukes til både barnehage og skole, turer og aktiviteter. Koppen holder drikken kald opp til 6 timer.

Håndlagde og unike musikkbokser

De håndlagde musikkboksene fra Solib spiller fine melodier samtidig som du blir fascinert av boksens bevegelser. Boksen har et tidløst design med ballerinaer. Hver musikkboks er håndlaget, og derfor kan det være små ufullkommenheter. Disse ufullkommenhetene forbedrer materialets naturlig skjønnhet og gir den ekte vintage-følelsen. En fantastisk gave til en liten du kjenner!

Leker til baby

Laget av 100% bjørkeved, silke og resirkulert skinn, har Bermbach laget en lett og fin uro perfekt til babysenger. Produktet er håndlaget, som gjør hver uro helt unik.

Taklamper til barnerommet

Oppgrader barnerommet med de fine bomullslampene fra Konges Slöjd. Finnes i to ulike størrelser med vakkert print.

Oppbevaring av leker

Hold orden på leker og annet nips på barnerommet med oppbevaringsbokser. De moderne og praktiske boksene fra Hay har et hav av anvendelsesmuligheter. Eskene er designet slik at de kan stables oppå hverandre.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.