home Meny close
Meny

Bolina-jentenes must-haves på ferie

Nå er det endelig sommer og i år blir ferien litt annerledes. For mange av oss er ferieplanene snudd helt på hodet, også for Bolina-jentene. Her kan du lese mer om hva jentene skal finne på i sommer og hva som er deres must-haves på ferie.

Dette tar Sille med seg på hytteferie

Sille gleder seg til sommer og i år skal hun på hyttetur med familien. Hun håper på mange dager med sol, varme og bading, og pakker med seg lette håndklær til bading som tar liten plass og tørker raskt. Det myke pleddet fra Aiayu Domus er deilig å pakke seg inn i på kvelden.

Sille tar også med duftlys og velværeprodukter i feriebaggen, så hun kan slappe av med hjemmespa og deilige produkter til hud, kropp og hår. Hennes favoritt er de magiske produktene fra Neom med deres spesielle utviklede duft for en beroligende effekt for kropp og sinn.

Camillas klesfavoritter til ferien

Det blir staycation på Camilla, som skal tilbringe sommeren hjemme. I klesavdelingen har hun funnet frem sine favoritter og med både genser, skjørt og t-skjorte er hun klar for all slags vær. Den myke genseren fra Kokoon er laget i en blanding av kashmir og silke. Genseren er en favoritt vi på Bolina har falt pladask for! Finnes i fargene sand og ivory. Skjørtet med det vintage-inspirerte blomstermønsteret er perfekt på varme sommerdager med en klassisk grå t-skjorte.

Dette vil Janina gjøre i sommer

Byferie venter for Janina denne sommeren. Hun gleder seg til å bruke tid på å lage deilig mat av fantastiske råvarer og gode produkter fra Nicolas Vahé. Den praktiske kassen fra Hay fylles med smaksrike oljer, spennende krydder og velsmakende tapenade. Det emaljerte servise fra Falcon er perfekt på tur og piknik.

Viktorias sommerønsker

I sommer møter du Viktoria på Stasjonen, men hun skal også nyte noen dager på stranden. Strandbaggen fylles med vannflaske fra Coloral, høyttaler fra Kreafunk og ingefærdrikk fra Gimber. Ingefærdrikken passer perfekt i en forfriskende aperitiff med musserende vann, litt is, en kvist timian og en skive lime. Viktoria tar også med seg lesestoff i strandbaggen for å fylle på med inspirasjon og lære seg noen nye retter. Kokebøkene på Stasjonen er fylt med eksotiske retter og nytenkende oppskrifter.

Bolina ønsker deg en god sommer!


 

Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.