home Meny close
Meny

Borddekking til 17. mai

Det nærmer seg 17. mai og vi vil inspirere deg med borddekking til den store festdagen. Samle familien rundt bordet og dekk på med utsøkt lin, servise i porselen og grønne blomster.

Til årets feiring dekker vi bordet i nøytrale farger og duse toner, med innslag av grønne blomster og blader laget av banantrær. Ved å blande ulike teksturer i tekstilene vil du få økt dynamikk til bordet. Her har vi blandet fin lin fra Himla med grovere lin fra Society.

Serviset vi har brukt er den populære Piet Boon-serien fra Serax. Serviset er utført i hvit porselen med avrundede kanter. Utsiden er matt og innsiden er glasert. Produktene er ildfaste.

De dekorative bladene er laget av fibre og bark fra banantrær, som vanligvis blir kastet under produksjon. Urban Nature Culture har dyktige håndverkere som produserer disse utsøkte dekorasjonene. Finnes i to ulike størrelser.

Pynt bordet med små og unike gjenstander, vaser og dekor.

For å gjøre borddekkingen mer spennende kan du skape kontraster ved å bruke ulike høyder. Høye kronelys og kakefat som løfter maten er med på å gjøre borddekkingen både koselig og mer innbydende.

For å bryte med det enkle uttrykket kan du velge duker og tøyservietter i ulike farger eller med mønstre. Her har vi både striper og ruter blandet sammen. Et sort bestikk vil røffe opp bordet.

Pynt bordet til 17. mai med blomster, kvister eller strå. De kunstige blomstene fra Mr. Plant er av ypperste kvalitet og har et meget naturtro utseende. Lag gjerne en oppsats med flere blomster.

Vi har et stort utvalg av tøyservietter i lin til din borddekking. Velg blant våre favoritter fra Himla, Society og Linge Particulier.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne våre egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.