home Meny close
Meny

Servise

En populær ting å ønske seg til bryllupet er nytt servise. I dag bruker vi gjerne det samme serviset til hverdag og fest, og hos Stasjonen har vi er bredt utvalg. Velg blant hvitt porselen, mørk keramikk eller en rustikk feeling.

Se gjerne vår store servise-guide her


Glass

Vinglass er alltid en vinner som gave! Velg mellom Crispy serien fra Frederik Bagger, eller de trendy Ripple-champagneskålene fra Ferm Living. Nytt er også en stilren serie fra Serax. I tillegg finnes det vakre mugger eller enkle vann/farrisglass.

Se alle gavetipsene innen glass her


Til bordet

En linduk i god kvalitet, vakre linservietter og fine lyslykter og -staker. Ting som varer og som er svært anvendelige for et nyetablert par.

Se alle gavetipsene til oppdekningen her


Kjøkkenet

Ingenting slår stekepannene fra Mauviel! Gode kjøkkenredskaper er alltid gaver som settes stor pris på. Et godt utstyrt kjøkken består av gode kniver, ovnsfaste former, kasseroller og stekepanner. I tillegg kan en fin tørkerullholder, eller salt- og pepperkvern komme godt med.

Se alle gavetipsene innen kjøkkenredskaper her


Vaser

En vase kan være et unikt dekorasjonselement i seg selv, og et et must for den som er glad i friske blomster. Bolina har et stort sortiment vaser i flere prisklasser, og utforminger. Velg blant store eller små, i glass eller keramikk. Tenk over hvilken stil brudeparet har fra før.

Se alle gavetipsene innen vaser her


Myke tekstiler til hjemmet

Himmelsk sengetøy, myke puter, smakfulle håndkler eller et nydelig pledd – ting som varer. Her kan du velge blant farger eller jordtoner helt tilpasset brudeparet.

Se alle gavetipsene innen tekstiler her


Møbler og belysning

Småmøbler eller lamper, designikoner eller nyheter, er en flott gave å motta. Vet du om noe som passer perfekt inn i brudeparets hjem, eller som de har ønsket seg lenge – gå gjerne sammen i et spleiselag. Har de du gir til en hage eller uteplass kan utestoler fra Fiam også være perfekt!

Se alle tipsene innen møbler og belysning her


Gavekort

Er du usikker på hva du vil gi, men vet at brudeparet (eller jubilanten) er glad i Bolina – gi dem et gavekort! Du velger selv hvor mye gavekortet skal være på, og vi pakker det gjerne inn på en delikat måte.


Skal du gifte deg?

Hos oss kan dere selvfølgelig legge igjen en fysisk ønskeliste. Vi beholder ønskelisten deres i en perm, og registrerer kjøpte varer slik at dere slipper dobbeltkjøp. Husk å si i fra til gjestene at de må si i fra i butikk, eller sende en mail til kundeservice@bolina.no dersom de kjøper på nett.

Ønsker dere veledning til ønskelisten, send oss gjerne en mail for å avtale tid – slik at vi har god tid til å hjelpe dere.


Bytting og retur

Hvis du kjøper en gave som skal gies bort i bryllup eller til jubilanten, si gjerne i fra til kundeservice (om du kjøper på nett), eller til de ansatte i butikk slik at gaven kan returneres etter den er mottatt. I tillegg kan du få den ekstra pent innpakket!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.