home Meny close
Meny

Kvalitetslin fra Fog Linen

INTERIØR  |  STASJONEN

Dekk bordet med fantastiske produkter fra japanske Fog Linen.
Vi har både duker, servietter og kjøkkenhåndklær i de vakreste farger.

Dekk bordet med fantastiske produkter fra japanske Fog Linen. Vi har både duker, servietter og kjøkkenhåndklær i de vakreste farger.

Fog Linen ble startet av Yumiko Sekine. Hun søkte etter linprodukter til daglig bruk, men fant ikke noe som var tilgjengelig i butikkene. Dette førte til at hun selv tok kontakt med flere linprodusenter og produserte sin egen lille kolleksjon med bare syv gjenstander.

Fog Linen fokuserer hovedsakelig på linprodukter til kjøkken og borddekking i en kinfolk-aktig, hjemmekoselig stil. Designer er basert på gamle travere, som er gjenskapt til å bli moderne igjen via linduker, linservietter og serveringsbrett.

Det er alltid hyggeligere å spise når bordet er dekket med duker som luner, og derfor velger Bolina-Hanne ofte linduktene fra japanske Fog Linen når hun dekker bordet.

Lin er et bestandig materiale som bare blir finere og mykere gjennom vask og bruk. Et lite tips er å tørke duken i trommel på lav varme for å få den myke og rustikke linfølelsen.

Kjøkkenhåndklene er langvarige, og blir både mykere og mer absorberende etter hver vask. Håndkleet har en liten bomullshank, som gjør det lett å henge opp.

Prikken over i´en på et bord er linserviettene. Fine servietter er en enkel måte å skape en spesiell atmosfære rundt bordet. Vi har et stort utvalg med flere forskjellige mønstre og farger.

Serveringsbrettene fra Fog Linen er helt unike! Brettet er laget av lin som er tildekket med polyresin. Brettene er både nyttige og lette, og passer perfekt for servering. Vi har flere farger og størrelser.

På Stasjonen har vi et stort utvalg av fantastiske varer fra Fog Linen. Velkommen innom!


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.