home Meny close
Meny

Rensende og beroligende aroma
fra Incausa

Foto: Incausa.

Fyll hjemmet ditt med rensende og beroligende aroma. Incausa fokuserer på sosial bærekraft og gir urfolk økonomisk autonomi. Røkelse og skåler av førsteklasses kvalitet laget av urbefolkninger gjennom små, lokale fair-trade produsenter.

in·causa /in’kouza/
“In the cause of”

Økonomisk autonomi

Incause er en for-profit organisasjon som har fokus på sosial bærekraft. Deres forretningsmodell gjør det mulig å gi urfolk økonomisk autonomi. I samarbeid med urfolk, skaper Incause forbindelser mellom ulike lokalsamfunn og det internasjonale markedet. På denne måten vil ikke produsentene belastes med kostnader, og 100 % av engrosprisen på produktene går tilbake til produsentene.

Alle produkter er av førsteklasses kvalitet og blir produsert av små fair trade-produsenter i Brasil, Peru, Nepal, India og USA.

Palo Santo

Palo Santo er et mystisk tre som vokser i Sør-Amerika. Det sies at treet har rensende og helbredende egenskaper.

Røkelsessylinderne er bundet sammen ved hjelp av tradisjonelt nepalesisk Lokta-papir, som kommer fra en liten kvinnebedrift.

Salvia apiane

Fyll hjemmet med en rensende og beroligende aroma. Salvia apiane er en hellig, hvit salvie fra sørvest i USA. Planten brukes av urbefolkningen i forskjellige seremonier.

Makko

Makko er en røkelse fra Incausa som har en varm og behagelig duft av makko, japansk sedertre og Palo Santo. Tenn røkelsen i en skål og fyll rommet med unike dufter. Velg mellom fire spesielle kombinasjoner: Cedar – Pinon – Sandal – White Sage

Håndlaget røkelsesholder

De små skålene fra Incausa er perfekt for å brenne røkelse i. Skålene er produsert av urbefolkning som sammen med Incausa skaper forbindelser mellom deres lokalsamfunn og det internasjonale markedet.

Skål til røkelse og urter

Smudge-skålen brukes tradisjonelt til brenning av røkelse og urter. Skålen er laget av steingods og har en lakkert innside.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne våre egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.