home Meny close
Meny

Nytt servise
fra Low Key

Low Key sin keramikkserie består av produkter som er laget for å brukes og vare over tid. Serviset er bærekraftig og har et tidløst design.

Low Key sin keramikkserie består av produkter som er laget for å brukes og vare over tid. Serviset er bærekraftig og har et tidløst design.

Low Key er et eget merke under den svenske bedriften Grandpa. Grandpa har siden 2003 kombinert et nøye kuratert og alltid oppdatert utvalg av produkter basert på deres verdier: service, atmosfære og inspirasjon. Grandpa streber etter å gi et varige politivt inntrykk, både i hjemmet og på planten vår. Det gjøres selektive valg hvor merkevaren aldri er viktigere enn produktet. Det stilles høye krav til kvalitet og bærekraftstenking.

Foto: Granpa / Low Key x Paradisverkstaden

I samarbeid med keramikkstudioet Paradisverkstaden har Low Key designet og laget en keramikksamling som består av alt fra kopper, tallerkener, små skåler og vaser. Serviset har et moderne designspråk med inspirasjon fra rustikk keramikk fra 60-tallet. Low Key har utarbeidet form og proporsjon på serviset, og Paradisverkstaden har bidratt med håndverket innen glasur og produksjon.

“Vi synes at nye designere og nye målgrupper er veldig givende, spesielt nå som vi gjennomgår en generasjonsendring. Vi vil at alle skal oppleve hvor fin leire er og hvordan materialet kan brukes i så mange former. Når vi designer sammen med andre, skjer det noe nytt som overrasker og inspirerer både oss og publikum. Low Key er et selskap som står for bærekraft, refleksjon og god design – akkurat som oss. Samarbeidet styrker hvem vi er og hvordan vi vil bli oppfattet.”

Jonas Pelz, grunnlegger og eier av Grandpa
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.