home Meny close
Meny

Lun høststemning
på hytta

Det er snart tid for høstferie. Nordmenn er kjent som et hyttefolk og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Ikledd deilige gensere, myke pledd og varme tøfler er vi klare for noen avslappende dager.

Det er snart tid for høstferie. Nordmenn er kjent som et hyttefolk og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Ikledd deilige gensere, myke pledd og varme tøfler er vi klare for noen avslappende dager.

Velfortjent pause i godstolen

Ta deg en velfortjent pause fra hverdagens kjas og mas. Sett deg ned i godstolen med et lund pledd, varm drikke og en inspirerende bok.

Dekorer med lys, lykter og gode dufter

Er det en ting vi elsker på Bolina – så er det gode dufter! Bruk en oljediffuser og fyll rommet med behagelig duft. Diffuseren blir et dekorativt objekt som kan stå fremme med sitt særegne design. Vi anbefaler at du bruker 5-10 dråper av din favorittolje fra Neom.

Telysholderne fra svenske Tell Me More er laget med en helt spesiellt teknikk som gir vakre nyanser og fargespill i glasset. Når lyset skinner gjennom glasset, vil det gi en fin atmosfære til ethvert rom. Finnes i ulike farger og størrelser.

Cestita Batería er det nyeste medlemmet i Cesta-familien fra Santa & Cole. Dette er en bærbar versjon av bordlampen Cestita. Lampen er robust og lett på samme tid, og gir et lunt og stemningsfullt lys.

Les en bok

Fyll på med inspirasjon i ferien. På Bolina har vi mange spennende og inspirerende bøker. Se hvordan andre innreder sine hjem, få tips til reiser og lær å lage smaksfulle nye retter.

… eller skriv en selv!

Notatboken Traveler´s Notebook er perfekt til å skrive ned notater, samle billetter, frimerker og andre gode minner fra ferieturen. Notatboken kommer i et eksklusivt brunt etui av skinn. Skinnet blir mer teksturert og personlig med tiden, noe som gjør notatboken enda mer unik. Boken kan også tilpasses ditt behov ved å legge til andre tilleggsprodukter, som du finner her.

Koble av med en av våre inspirerende bøker eller skriv din egen!

Lunt og stemningsfullt

Gjør samlingsrommet på hytta lunt med forskjellige materialer. Lag en stabel med pledd i forskjellige toner på en stol eller puff, det ser både fint og innbydende ut. Ved å forandre putetrekk i sofaen, kan du få et helt nytt uttrykk.

Har du pinnestoler eller en trebenk rundt spisebordet, vil en stolpute i saueskinn fra Shepherd passe utmerket! Det gjør underlaget behagelig og lunt å sitte på. Vi har også større korthårede saueskinn som kan legges i godstolen. Fargen på skinnet vil variere, da hvert saueskinn er unikt.

Ingen tur uten Yeti

Vi legger aldri ut på tur uten Yeti! Yeti er ingen vanlig kjøleboks, og først når du begynner å bruke den, vil du merke den eksepsjonelle kvaliteten. Yeti holder maten og drikken din kald og frisk over lang tid. Den tåler hardhendt bruk og kan brukes på fjellet, på camping, i skogen eller til sjøs.

Plukk sopp i skogen

Høsten er en av de fineste årstidene å være i skogen med alle bladene som skifter farge. Det er også tid for soppjakt og da passer det utmerket å ha med seg en soppkniv på tur. Kniven fra Iris Hantverk er håndlaget av bjørk, rustfritt stål og har børste av hestehår. Den er lett å holde i, praktisk på tur og etterpå når du skal rense jord og smuss av soppen.

Rustikke stearinlys

Tenn lys på kjølige morgener og mørke kvelder. De gjennomfargede stearinlysene fra danske Støberiet brenner med en klar og rolig flamme. Den matte overfalten gir en rustikk følelse. Lysene er laget av 100% ren vegetabilsk stearin. Etterhvert som kubbelysene brenner, etterlater det seg en blondekant som gir et spennende utseende.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.