home Meny close
Meny

Lun stemning
på hytta

Det er snart tid for påskeferie. Nordmenn er kjent som et hyttefolk og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Ikledd deilige gensere, myke pledd og varme tøfler er vi klare for noen avslappende dager.

Det er snart tid for påskeferie. Nordmenn er kjent som et hyttefolk og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Ikledd deilige gensere, myke pledd og varme tøfler er vi klare for noen avslappende dager.

Velfortjent pause i godstolen

Utendørsstuen har kommet for å bli! I påskeferien gleder vi oss til å samle den nærmeste familien ute rundt bålet for å holde på både avstand og varme.

Kle deg med varm strikk og ta deg en velfortjent pause fra hverdagen. Slapp av i godstolen med et lunt pledd og varm drikke.

Dekorer med lys, lykter og gode dufter

Er det en ting vi elsker på Bolina – så er det gode dufter! Duftlysene fra Alterlyset er laget i samarbeid med Aroma Laboratoriet fra Danmark, og er laget av 100% naturlige ingredienser. De velduftende lysene inneholder rene essensielle oljer helt uten parafin eller syntetisk duft. Hvert duftlys er spesielt blandet for å spre positiv energi i rommet.

Les en bok

Fyll på med inspirasjon i ferien. På Bolina har vi mange spennende og inspirerende bøker. Denne ferien vil vi lære nye strikkeoppskrifter og utforske flere sider av håndverket.

Lunt og stemningsfullt

Gjør samlingsrommet på hytta lunt med forskjellige materialer. Lag en stabel med pledd i forskjellige toner på en stol eller puff, det ser både fint og innbydende ut. Ved å forandre putetrekk i sofaen, kan du få et helt nytt uttrykk.

Har du pinnestoler eller en trebenk rundt spisebordet, vil en stolpute i saueskinn fra Shepherd passe utmerket! Det gjør underlaget behagelig og lunt å sitte på. Vi har også større korthårede saueskinn som kan legges i godstolen. Fargen på skinnet vil variere, da hvert saueskinn er unikt.

Ingen tur uten Yeti

Vi legger aldri ut på tur uten Yeti! Yeti er ingen vanlig kjøleboks, og først når du begynner å bruke den, vil du merke den eksepsjonelle kvaliteten. Yeti holder maten og drikken din kald og frisk over lang tid. Den tåler hardhendt bruk og kan brukes på fjellet, på camping, i skogen eller til sjøs. Kan også brukes som et ekstra kjøleskap på hytta – genialt!

Rustikke stearinlys

Tenn lys på kjølige morgener og mørke kvelder. De gjennomfargede stearinlysene fra danske Støberiet brenner med en klar og rolig flamme. Den matte overfalten gir en rustikk følelse. Lysene er laget av 100% ren vegetabilsk stearin. Etterhvert som kubbelysene brenner, etterlater det seg en blondekant som gir et spennende utseende.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.