home Meny close
Meny

Manufacture de Digoin

– vår nye,  franske favoritt

Høsten er tid for matlaging og kjøkkenliv, og i den anledning har vi tatt inn det fantastiske franske kjøkkenmerket Manufacture de Digoin.

Med sine tradisjonelle former, skaper de holdbare stentøyprodukter som er både gode bruksverktøy og flotte for øyet. Velg blant ovnsfaste former, skåler i flere størrelser, flasker både til bruk og pynt, samt mye mer.

Manufacture de Digoin er en sandstein- og keramikkfabrikk som opprinnelig var et fransk familiefirma grunnlagt i 1875 i Burgund. I den det som på 1900-tallet ble kalt “keramikkdalen”, lå den lille fabrikken side om side med 40 andre småfabrikker med hver sin kunnsap som fliser, murstein, potter og fontener.

Etter en lang dvale, samlet Corinne Jourdain investorer for å starte produksjonen på nytt, for å opprettholde en historisk kunnskap.

Manufacture de Digoin produserer håndlagde redskaper i steintøy, som skal brukes for å bevare, forberede, lage og smake på mat.

Produktene er laget i naturlige materialer, og ettersom hvert produkt er hånlaget og glaser er de unike. Tilberedningen på svært høy temperatur bidrar til at emaljen er ideell for lagring av mat uten luktoverføring.

Vi synes produktene fortjener en synlig plass på kjøkkenet. Velg blant den sarte naturlige hvittonen, eller den røffere sorte som grenser mot en mystisk blåfarge.

Den vakre Paris-skålen under har uendelig bruksområder og kommer i flere størrelser. Den ble opprinnelig brukt av slaktere til å preparere alt fra deilige pateer, gelatiner og andre varianter av preparert kjøtt. I dag er den ment å brukes til oppbevaring av for eksempel frukt, bake brød, og servering av salat eller gryterett – la bare fantasien styre.

Se hele serien på Bolina Stasjonen på Stabekk, eller kjøp på nett i dag!

Få stilen

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.