home Meny close
Meny

Mykt som på en sky

Len deg tilbake i en myk seng eller sofa, kjenn svale stoffer mot solfrisk sommerhud og deilige dunputer til å forsvinne ned i. En lett bris av frisk luft i rommet og en følelse av zen, kanskje med et lunt pledd over bena….

Akkurat denne følelsen ønsker vi oss hver dag! Derfor håndplukker vi i Bolina de aller beste merkene og tekstilene slik at du og kan få denne følelsen!

Puter

Velg blant myke puter i lin, alpakkaull eller deilig bomull. Vi har både trekk og innmat med norsk dun fra Nordic Form.

PS. Står det “komplett” på puten du ønsker å kjøpe er det putetrekk med innmat, står det kun “putetrekk” så er det uten innmat.


Sengetøy

Våre mest populære sengetøy er både fra Himla og de nydelige bomullskvalitetene fra Tekla som du ser i grått på bilde. I Himla kan du velge mellom 220cm eller 200cm i lengde, og flere farger.

Tips! Kjøp noen ekstra puter og trekk i andre farger som passer til sengetøyet for å gjøre sengen ekstra myk! Vi anbefaler de grå fra Libeco siden grått passer til det meste.


Gardiner

Trenger du nye gardiner, anbefaler vi Himla sine lingardiner på det sterkeste. Du får de i forskjellige lengder, farger og tykkelser. Dalsland serien har de mest transparente gardinene, sunshine er mellomtykk og Soul er den tykkeste og minst transparente gardinen – alle i lin. Finner du ikke en farge du leter etter, kan vi bestille opp for deg. Kontakt oss for mer info.

I tillegg til gardiner har flere lagt sin elsk på de kule bambusgardinene fra Color&co. De finnes i flere utførelser, farger og lengder, og kan også spesialbestilles til å passe ditt vindu. Husk at det er lengre leveringstid på bestillingsvarer i juli.


Håndklær

Myke håndkler i klassisk frotté eller tynn bomull. Vi har mye på lager fra kjente merkevarer som House Doctor, Himla, Meraki og Libeco.


Pledd

Det er en fantastisk følelse å tulle seg inn i et mykt pledd av beste kvalitet. Invister i en ny favoritt som blir et smykke i hjemmet – du kommer ikke til å angre!


Våre ledende merker innen tekstil

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.