home Meny close
Meny
Se alle våre serviser - bolina.no

Bolinas store
SERVISE-GUIDE

En av våre lidenskaper i Bolina er å finne unike varer slik at du kan gjenskape den kule Bolina-viben. En ting vi virkelig elsker å inspirere deg med er originale oppdekninger. For å hjelpe deg på vei har vi i denne artikkelen laget en oversikt over de forskjellige servisene vi har i våre to butikker. Enkelte av seriene, slik som det sarte porselensserviset Perfect Imperfection fra Serax, har vi alltid på lager. I tillegg har vi flere unike serviser som vi finner på våre reiser rundt om i verden – nettopp for å finne de kule detaljene ingen andre tilbyr.

Skål fra serien Lake fra House Doctor, kombinert med Vince fra Tell me more.
Ceramic Lab fra japanske By Kinto
Den sarte serien Perfect Imperfection fra Serax - evig favoritt.

For å gjøre valget litt lettere, har vi samlet en del bilder av servisene i en inspirerende setting – slik at du lettere skal finne noe det du liker. De ulike servisene er fine i kombinasjoner eller alene. Du kan også kombinere med det du har fra før. Velg blant røft og rustikk keramikk, eller sart og hvitt porselen.


Dé | Serax

Den anerkjente, belgiske designeren, Ann Demeulemeester, har designet serviset Dé for Serax! Serviset er en samling med særegen porselen med skyggemalerier. Det finnes flere ulike varianter av de sorte maleriene på serviset: fra veldig fin til nesten fullstendig belagt.

La Nouvelle Table Merci | Serax

Mix og Match denne fantastiske nye serien fra Merci og Serax. Serien er designet av den trendsettende livsstilsbutikken Merci, som ligger i hjertet av Marais-distriktet i Paris. Serien er laget for at du kan mikse farger og former, og servere lekre småretter eller tapas med dine venner og familie.

Perfect Imperfection | Serax

Designet for Serax av den legendariske keramikeren, Nederlanske Roos van de Velde. Brent ved høy temperatur som gjør at det er ekstremt robust, til tross for at det ser veldig skjørt ut. Naturlig porselen med glatt finish.

Rustic | House Doctor

Rustic fra House Doctor er en blågrå serviseserie som gir en antikk og rural følelse. Laget av solid keramikk og er like fint til fest som til hverdags! Fin alene eller kombinert med andre elementer.

Base | Serax

Base er designet av Studio Piet Boon. Ved å blande design og funksjonalitet har porselens-serviset sofistikert snitt, laget med glasert hvit overflate. Designerne selv kaller serien selv “et tomt lerret passende enhver matrett”.

Ceramic Lab | Kinto

Utførelsen av Ceramic Lab har sterke forbindelser til Japanske håndverkstradisjoner. Overflaten er glasert og samtidig noe teksturert, undersiden viser den rå keramikken. Perfekt for å skape rustikk stemning til borddekkingen.

“De aller fleste av våre serviser kan kombineres for å lage en særegen stil”

Serv | Tine K Home

Hvit og tidløst servise i keramikk fra danske Tine K Home. Serv er en estetisk og enkel serie med tallerkener, skåler og fat i ulike størrelser. Passer fint til borddekkinger, kombinert med andre serviser, både til fest og hverdag.

Grød | Broste Copenhagen

Broste Cph og den kjente restauranten GRØD i København, har laget serviseserien som er like fin til hverdag som til fest.. “Samarbejdet mellem GRØD og Broste Cph handler om at udforske og udfordre de nordiske traditioner – med fokus på traditionelt minimalistiske design og en moderne og nysgerrig tilgang.”

Lake | House Doctor

Delikat og rustikk serie fra danske House Doctor med krus, skåler og tallerkener i et unikt gråspraglete mønster. Alle delene er laget av steingods og har en fin glasert overflate, som gjør steingodset hygiensk i bruk. Finnes både i grønn og lys grå, med skåler i særegne ovale fasonger.

Vince | Tell me more

Rustikt og hvitglasert stentøy fra svenske Tell Me More. Et enkelt hverdagservise som kan kombineres i det uendelige. Glasuren er reaktiv og kan derfor gjøre hver enkel tallerken unik. Serien fra Tell Me More har en enkel og lys skandinavisk stil.

Ikke vær redd for å bruke samme serviset til hverdags og fest. Du kan enkelt pynte opp og ned bordet med linservietter, duker, vaser eller blomster.

Eva fra Raumgestalt, håndlaget serie av Eva Stoll (Kontakt Stasjonen for kjøp)
Vince fra Tell me more - med grå linserviett fra Himla
Rustic fra House Doctor

SHOP SERVISER


Velkommen innom våre butikker Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. 

Følg oss gjerne på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.