home Meny close
Meny

Innred med lin og ull
fra italienske Society

Italienske Society har vært en Bolina-favoritt i mange år. Grunnlagt nord for Milano i 2000, har tekstilfirmaet utviklet unike produkter til hjemmet med en helt spesiell kvalitet og innfarging.

Materialene er laget med en tynn lintråd, som gjør at det ikke blir grovt. Lin er et naturfiber som liker vann, og dermed tåler det vask meget bra. Tekstilene holder seg like myke – vask etter vask! Vær likevel forsiktig med tørketrommelen.

Filosofien til Society Limonta er å lage produkter som kan kombineres både i farger og stoffer, noe som faller rett inn i Bolina-stilen. Vi elsker å mikse & matche for å lage en helt unik sammensetning og stil, som også enkelt kan kopieres inn i ditt eget hjem – men med din egen personlige og unike vri.


Putetrekk

Putetrekkene fra Society kommer i en bred fargeskala og i ulike størrelser. Basis-fargene er en fast del av kolleksjonen. Fargene er tidløse og vil være like fine flere år frem i tid.

REM er laget Societys signaturtekstil, froissé lin. Puten er dekorert med perlemors-knapper langs midten, og har en særegen mykhet og vintagelook. Putetrekket er perfekt til alle sesonger på grunn av putetrekkets temperaturregulerende egenskaper.

SHOP PUTER FRA SOCIETY

SHOP PLEDD FRA SOCIETY

Tips! Ta mål på bordet ditt. Vi anbefaler at duken er mellom 30-50 cm lengre enn bordet ditt, for en eksklusiv look. Jo lengre ned duken går, desto mer eksklusivt vil det se ut!

SHOP DUKER FRA SOCIETY

SHOP BORDBRIKKER FRA SOCIETY

SHOP SERVIETTER FRA SOCIETY


Sengetøy

Society har både sengetepper og laken i den mykeste kvalitet. Sengeteppene er lette, noe som gjør oppredningen av sengen enkel. Tekstilet krøller lite og tar liten plass når du bretter det sammen.

Tips! Du kan enten dekke hele sengen, eller gå for en mindre variant som gjør at man får vist resten av sengetøyet. Re opp sengen slik at sengeteppet henger ned på hver side, og dekker ca. 60% av sengen. Vis frem dine flotte hotellputer!

SHOP SENGETØY FRA SOCIETY

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.