home Meny close
Meny

Tips til hjemmekontoret

INTERIØR  |  STASJONEN

Et hjemmekontor kan være alt fra et lukket rom til et eget hjørne i stuen. For å lage en kreativ og inspirerende sone, har vi samlet noen tips for gode arbeidsforhold på hjemmekontoret.

Et hjemmekontor kan være alt fra et lukket rom til et eget hjørne i stuen. For å lage en kreativ og inspirerende sone, har vi samlet noen tips for gode arbeidsforhold på hjemmekontoret.

Lag en arbeidsstasjon

Vi har laget oss en kontorplass med hyllesystemet String som er praktisk og tar liten plass. Hold arbeidsstasjonen ryddig. Kontorartikler og dokumenter kan samles i praktiske bokser eller i hyllene over skrivebordet. Pass på at du har en god sittestilling. Sitt gjerne ved vinduet for å utnytte dagslyset, eller bruk en bordlampe for å få tilstrekkelig med arbeidslys.

Inspirerende omgivelser

Noe av det viktigste for arbeidslysten er en god atmosfære og en inspirerende arbeidsplass. Gjør det hyggelig og koselig rundt deg med oljebrenner, pledd, sunn snacks og grønne planter. Sett gjerne på musikk som får deg i riktig arbeidsmodus og minimer distraksjoner.

Planlegg

For å være disiplinert i arbeidstiden, kan det være lurt å lage en plan for dagens gjøremål. Om du balanserer både eget arbeid og oppfølging av barn, kan det være lurt å samkjøre jobb, skolearbeid og aktiviteter for de minste. Vi har notatbøker og magnettavler hvor du kan samle ideer, tanker og lister.

Kle deg for jobb

Med myke tekstiler sikrer du både stil og komfort på hjemmekontoret. Hold deg til dine faste morgenrutiner og kle deg som du ville gjort på kontoret. Vi velger gjerne deilige gensere og vide bukser eller halvlange skjørt.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.