home Meny close
Meny

Vårstemning i hjemmet

INTERIØR  |  BOLINA & STASJONEN

Endelig er det vår og vi kan innrede hjemmet med lyse farger, blomster og nye tekstiler. Butikkene er fylt opp med vårnytt og vi har samlet noen av våre interiørnyheter som skaper den deilige vårstemningen.

Endelig er det vår og vi kan innrede hjemmet med lyse farger, blomster og nye tekstiler. Butikkene er fylt opp med vårnytt og vi har samlet noen av våre interiørnyheter som skaper den deilige vårstemningen.

Vaser i lyse farger gjenspeiler våren. Den nye vasen fra Guaxs er håndverk på sitt beste. Vasen lages opprinnelig med en gipsform, før den deretter munnblåses med tykt kvalitetsglass. Vi fyller den med kvister fra naturen eller silkeblomster fra Mr. Plant.

Dype jordfarger går igjen som en tendens denne våren. Det kamelfargede pleddet fra Tekla er en av våre favoritter! Pleddet er laget av 100% ren ull og passer perfekt hjemme i stua.

Tips: Ren ull er naturlig motstandsdyktig mot flekker, lukt og rynker og krever derfor lite vedlikehold. For å rette ut pleddet kan det henges ute nå og da. Pleddet burde håndvaskes på lav temperatur og lufttørkes, slik ungår du at pleddet krymper.

De duse og beige fargene går igjen også denne sesongen. For å friske opp litt i sofakroken kan du mikse putetrekkene fra Elvang og Aiayu. De duse fargene passer perfekt enten du har lys eller mørk sofa.

Et sidebord eller en skjenk kan dekoreres med en bordlampe. Vi har valgt den eksklusive bordlampen fra Oluce, som er utført i opalt, hvitt glass. Designklassikeren finnes i flere forskjellige farger og størrelser. Se vårt store utvalg av lamper her.

Mr. Plant har silkeblomster som er utrolig virkelighetstro, men som aldri visner. Sett sammen din personlige bukett med eucalyptus og blomster. Her kan du mikse og blande i det uendelige.

Tips: Våre silkeblomster krever ikke annet stell og pleie enn å tørke litt støv av dem fra tid til annen. Vi anbefaler at du impregnerer den med en impregneringsspray, så fargen ikke falmer i direkte sollys.

Den florlette gardinen i flott linkvalitet fra Linge Particulier skaper en helt magisk stemning. Gardinen er tynn og gir et lunt og fint lys i rommet når vårsolen titter frem. Gardinens har et utrolig fint fall, og blir nærmest som et mykt slør over rommet.

Nyhet på Bolina! Den komfortable spisestuestolen Trinidad fra Fredericia, er en designklassiker som finnes i en rekke utførelser. Stolen ble designet av danske Nanna Ditzel i anledning Fredericia sitt 25 års jubileum.

Den lille glassvasen fra Serax er perfekt som bordpynt. Fyll den med vann og sett en liten blomst eller små kvister i. Glassvasen kommer i to ulike størrelser, som står vakkert sammen på et bord.

Fargepaletten for året er basert på fokus rundt en bærekraftig fremtid og fargene er spesielt inspirert av himmelen og jorden. Dekk bordet i tidsriktig tone som skaper vårstemning. Her har vi valgt en linduk i grønntoner fra Himla. Linduken er tynnvevd og er vasket etter sying for å gi en myk og nydelig følelse.

Velg gjerne de samme fargene på tekstilene i hjemmet. De nye særegne putene fra Chhatwal & Jansson har et unikt preg, og passer bra til linduken. Se alle våre puter her.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.