home Meny close
menu Meny

Taktile overflater

med

Kabe Copenhagen

Ønsker du deg matte vagger med verdens vakreste og mest behagelige tekstur? Da bør du lese om Kabe Copenhagen!

KABE er et japansk ord for veggene som tradisjonelt ble benyttet i japanske slott, templer og eksklusive tehus. KABE Copenhagen er et dansk selskap, som har spesialisert seg på utvikling av farget sparkel og spesielle overflatebehandlinger.

KABE Copenhagen har utviklet tre produktserier som gir vegger og andre overflater nytt liv. Utvalget består av KABE, KABE Raw og KABE Stone som alle er farget sparkel med hver sin spesielle overflatetekstur. Felles for produktene er at du får en vakker overflate som både er fin å se på og behagelig å berøre. Med produktene fra KABE Copenhagen får du også holdbare og rengjøringsfrie overflater. KABE fåes i 35 uilke farger som alle er utviklet i samarbeid med designere og trendeksperter.

Kabe

Kabe Raw

KABE

KABE-serien er designet for innendørs vegger og er en finkornet sparkelmasse med fargepigment. KABE gir veggene dine en smussavvisende overflatebehandling. Overflaten er matt og delikat. KABE-serien kan brukes på bad, men ikke i våtsoner.

KABE RAW

Kabe raw er en grov sparkelmasse med fargepigmenter. Den er lett å arbeide med og etterlater en levende og vakker overflate. Kabe Raw egner seg ikke til gulv, møbler eller våtsone.

KABE STONE

KABE Stone er designet for møbler, innendørs vegger og gulv utenfor våtsone. KABE Stone består av primer, en solid farget sparkel som etterlater seg vakre og levende overflater.

Fordeler: KABE Stone gir en fin, levende overflate og er veldig lett å jobbe med. KABE Stone er ikke vanntett.

Kom innom oss på Bolina Stasjonen for å se fargekart og eksempler på noen av våre vegger. Vår favoritt er Pale Beach – den er sååååå delikat og det er den du ser på bildet over!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.