home Meny close
Meny

Økologisk ingefærdrikk fra Gimber

Gimber er en deilig, konsentrert og 100% økologisk ingefærdrikk. Den er uten alkohol, men full av krutt likevel! Les videre for å se hvordan du kan bruke ingefærdrikken til mat og drikke.

Gimber er hovedsakelig laget av peruansk ingefær, men består også av et utvalg urter og lime for å få den perfekte sammensetning og smak. I tillegg inneholder Gimber en liten mengde colombiansk rørsukker for en naturlig karamellisering. Gimber er fri for unaturlige smaksstoffer og konserveringsmidler.

Hvorfor er ingefær så bra for kroppen?

Ingefær er full av antioksidanter (gingerol) som både virker betennelsesdempende, er bra for fordøyelsen og senker kolesterolet. Alle effektene fra gingerol er vitenskapelig bevist.

Gimber ble utviklet i 2017 av Dimitri Oosterlynck i hans søken etter en alkoholfri drink med karakter. Siden han ikke kunne finne en, lagde han en selv som han prøvde til alle slags kombinasjoner og ingredienser.

Gimber kan brukes på så mange forskjellige måter, og vi har selv testet den ut her på Bolina! Vi anbefaler å lage en forfriskende drink (like god med eller uten alkohol). Alt du trenger er sprudlevann, en skive lime og litt Gimber, så har du din helt egen vri på ingefærbrus eller en klassisk Moscow Mule. Den er også fantastisk god i en kopp te og andre varme drikker.

Se Gimber sin fremgangsmåte her:

Take a walk into the wild

3 cl Gimber
15 cl sprudlevann
Ferske urter
Isbiter

Oppskriften er hentet fra Gimber.

Ingefærdrikken er ikke bare nyttig i drinker, men kan også virkelig gi et kick til rettene dine på kjøkkenet. Den er perfekt å tilsette i marinader til kylling, fisk og laks, gjerne i kombinasjon med olivenolje, soyasaus, og litt hvitløk.

En ny, uåpnet flaske med Gimber varer i ett år etter kjøp. Når du åpner flasken burde den stå i kjøleskapet, der vil den holde seg god i opptil seks uker. Rist flasken før bruk.


 

Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.