home Meny close
Meny

Italiensk pizza med Morsø

Drømmer du om å lage en smakfull pizza med den tynne, italienske bunnen hjemme? Da bør du teste ovnene fra Morsø som gir deg muligheten til kreativ matlaging utendørs.

Pizzaovn Forno Støpejern

Forno er designet av en av tidenes mest anerkjente designere, Klaus Rath. Grillens eksklusive preg gjør den til mye mer enn bare en vanlig grill. Bruk den som ovn, terrassevarmer eller for ren kosebelysning på sene sommerkvelder.

Ovnen er laget av støpejern og leveres med en keramisk pizzastein og avtagbar skorstein.

Vi selger også tilbehør til ovnen, slik at du kan lage et komplett utekjøkken. Terra og Garden er de perfekte utebordene for utekjøkken og til plassering av din grill. Bordene er laget av sort pulverlakkert stål og har kroker for oppheng av redskaper. Det perfekte supplement til ditt utekjøkken!

Vi har også trekk til ovnene, askeskraper og pizzaspade til ditt italienske utekjøkken.

Trekket er spesialdesignet og laget av vanntett polyester. Det beskytter meget godt mot regn og duskregn, som uunngåelig vil skitne til ovnen din når den står utendørs og ubeskyttet.

Askeskraperen er ideell for opprydning, samtidig som den er spesielt egnet for å bevege seg rundt glørne og dele de opp i mindre biter.

Pizzaspaden er dråpeformet og laget av aluminium med et håndtak i eik. Spaden gjør det enkelt for deg å lage den perfekte pizzaen i din uteovn.

Varm opp ovnen

Se hvordan du enkelt og effektivt varme opp Morsø Forno, så den er klar til matlaging.

Vedlikehold av ovnen

Morsø sine produkter i støpejern vil få patina over tid. Hvis du vil bli kvitt slitasje og rust, kan du enkelt få ovnen til å “skinne” igjen. Se hvordan her:

På Bolina er vi glade i å bruke krydder, oljer og pesto fra Nicolas Vahé på pizzaen. Prøv det ut! Server gjerne pizzaen på en fjøl eller et fat.


Flere produkter fra Morsø

Bordgrill i støpejern

Den praktiske bordgrillen fra Morsø fungerer like bra på kull, briketter eller vanlig tre. Grillen gir en sjarmerende atmosfære både under og etter måltidet når den også kan brukes som et lite bålfat. Samle familie og venner rundt bordet og la alle ta del i grillingen.

Bålfat

En annen favoritt er bålfatet Ignis – perfekt på kjølige sommerkvelder. Bålfatet er laget av høykvalitets sort jern. Kjøp grillristen av rustfritt stål, som passer perfekt til bålfatet. Samle familien og finn frem pølser og marshmallows.

Grill Forno II

Den multifunksjonelle grillen, Forno II, fungerer både som en ovn og en grill. Grillen har en stor åpning som passer perfekt til matlaging. Et integrert grillnett og økt oksygeninntak forbedrer brennende forhold.

Grill´17

Morsø sin Grill´17 er et flott terrassemøbel som har både grillrist og stekeplate. De ulike stekeplatene kan justeres i høyden, slik at du kan grille på forskjellige nivåer og temperaturer samtidig. En av de mange fordelene med støpejern er overflatestrukturens mange små porer som absorberer kjøttets fett og garanterer en optimal smaksopplevelse.

Gassgrill

Gassgrillen fra Morsø kommer i tre ulike størrelser: piccolo – medio – grande. Grillen har grunnleggende gassfunksjoner og er perfekt på både balkongen eller terrassen. Grillen har et håndtak som gjør den enkel i bruk. Den firbente rammen gir et stabilt fundament som naturlig og diskret gir rom for kontrollpanelet og gassforbindelsene.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne våre egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.