home Meny close
Meny

Bli med på piknik

I det fine sommerværet får vi lyst til å dra på piknik. Pakk med pledd, servise og snacks i kurven og legg ut på tur – enten i skogen, i parken eller i hagen. Vi har det du trenger til en utflukt i det fri!

Myk madrass

En av våre favoritter er den deilige madrassen fra Madam Stoltz utført i myk og holdbar bomull. Finnes i flere størrelser og farger, og er helt super å ha med på tur.

Flasker og termoser

Vi på Bolina er så glad i de geniale flaskene og termosene fra S´well! Og det har aldri vært smartere å finne en drikkeflaske du elsker, slik at vi sammen kan redusere mengden av plastflasker til engangsbruk.

Flaskene er laget av rustfritt stål, med trelags isolering og er designet for å holde væske kald i opptil 24 timer eller varm i opptil 12 timer. Med andre ord er denne perfekt å ha med seg ut på tur og eventyr. Det minimalistiske designet er nesten like forfriskende å se på, som termosen er å drikke av.

En ekstra ting vi liker med S´well er at de er en stolt samarbeidspartner av UNICEF, og har i flere år bidratt til å gi flere tilgang på rent drikkevann.

En annen flaske som er perfekt på farten, er den vakuumisolerte flasken fra Miir. Flasken har håndtak og minimalistisk design, og er laget i rustfritt stål med pulverlakkering i matt sort.

Glass som ikke knuser

Glass som ikke knuser er perfekt på tur og piknik! Kan også brukes på båttur på varme sommerdager. Glassene er laget av akryl og kan vaskes i maskinen. Finnes i både klassiske vannglass og vinglass.

Gimber

Fyll glassene med den deilige, økologiske ingefærdrikken. Gimber er på alles lepper og det er ikke rart! Dette ingefærkonsentratet er fullt av krutt og antioksidanter. Lag en forfriskende og kraftig aperitiff med 3cl Gimber og kald farris, toppet med litt is, en kvist timian eller mynte, og en skive lime. Klikk deg inn på produktene for å lese om flere tips til hva du kan bruke Gimber til!

Emaljerte kopper og vannmugger

De emaljerte produktene fra Falcon er ildfaste, slitesterke og laget av stål. Produktene er tidløse, holdbare og funksjonelle. Vi har flere farger på lager. Koppene kan puttes rett i oppvaskmaskinen når du kommer hjem fra tur – genialt!

Hold varmen

Hold deg varm på din neste naturopplevelse. Det vatterte teppet fra Rumpa er laget av resirkulert polyester med varmende 3D-printet fyll. Teppet er inspirert av både vulkaner og fjelltopper.

Optimal sittekomfort

Ta med deg den komfortable solstolen fra Fiam. Med sin lett vekt og praktiske justering, er dette den optimale stolen for avslapping i finværet.

Solbriller

Husk å beskytte øynene når du koser deg i solen. De klassiske solbrillene fra Izipizi finnes med og uten styrke. Solbrillene er laget i matt plast med en fløyelsmyk finish. 100% UV filter.

Komfortable klær på tur, ja takk!

Gramicci vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear, og vet alt om hvordan man lager et plagg som varer. Målet deres er å lage klær som føles avslappende når man nyter fritiden ute i naturen. Shortsen er behagelig og har et innebygd nylon-belte som gjør at du kan definere midjen akkurat som du vil. Den praktiske beltevesken er super for oppvarming og er utrolig lett å bære med seg. Din nye bestevenn på tur og reise!

Snacks hører også med på turen!

Husk mat på turen

Planlegg utflukten og lag mat på forhånd. Vi anbefaler smårettene i kokeboken Sharing eller plantebaserte sideretter fra Martin Nordins bok, Green BurgersThe Yoga Kitchen Plan inneholder hele 80 oppskrifter på frokost, lunsj og middag.

Hold mat og drikke kaldt

En praktisk kjølebag er den ideelle vesken til mat og snacks. Kjølebaggen holder maten frisk og fersk lenger, og beskytter mot varme. Vi har flere varianter og størrelser du kan velge mellom.

Høyttaler med god lyd

Ikke glem musikk for en ekstra koselig stemning. Med høyttalerne fra Kreafunk kan du spille av din favorittsanger på piknikplassen.

Ikke gå tom for batteri

En mobil med tomt batteri er sjeldent ideelt når man er på farta, og med denne hendige lille saken trenger du aldri å bekymre deg for å gå tom. Enkel å ta med seg overalt.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne våre egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.