home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Høstens tilbehør

Vi har tilbehøret du trenger til høsten! La veske, sko og skjerf komme litt ekstra i fokus, og velg produkter du kommer til å digge i flere år fremover.

Les mer

Kjøp Isabel Marant Ètoile på nett!

For første gang kan du endelig klikke hjem Isabel Marant på nett! Marant viste en kolleksjon for Fall 19 som er noe av det beste vi har sett på lenge. Kolleksjonen inneholder alt fra lette sommerskjørt og prints, til rå jakker og detaljert strikk.

Les mer

Våre sommerfavoritter

Fargerike antrekk til sommer og vår. Vi har antrekk til en hver stil og anledning, fra kjente merkevarer som Isabel Marant Ètoile, Vince, Britt Sisseck, Iben og mange fler. Se våre favoritter her!

Les mer

Antrekk til festdagene

Vi har de perfekte antrekkene til 17. mai og andre festdager! Vi har også samlet det beste av kjoler, skjørt, dressjakker, smykker og sko så du kan se fab ut på festen! Kjoler fra Isabel Marant Etolié, Vince og Britt Sisseck for å nevne noen...

Les mer

Sommer, sandal og sol

Det er vår! Sol og varme gjør at vi har cravings nye sandaler og solbriller. Du får et stort utvalg hos Bolina, og vi kan garantere at du kommer til å finne opptil flere favoritter!

Les mer

Vårlook og trender

Med våren kommer en ny sesong, og nye trender. Vi har samlet nøkkelplaggene til de største trendene denne sesongen, og noen must-haves til vårgarderoben.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.