home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Den perfekte hverdagslooken

Effortless hverdagslook med jeans - dette er hva vi vil kle oss i nå! Her finner du flere looks for våren, som du enkelt kan kopiere hver dag.

Les mer

Tidløs hverdagsluksus

Vince er først og fremst kjent for sine fantastiske kvalitetsplagg i cashmerestrikk. Vince ble på kort tid blitt en av de store favorittene på Bolina, og er et av våre største merker.

Les mer

Hvordan style med strikk

I vårt nordiske klimaet er strikk et must. Når det går mot vårlige tider kan en strikk varme opp skinn- eller vårjakken. Vi har samlet flere ulike stylingtips som du enkelt kan kopiere...

Les mer

Dorothee Schumacher

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av de nyeste merkene hos Bolina er Dorothee Schumacher, en helt rå designer. Vi har nå fått inn SS19-kolleksjonen...

Les mer

Etiske Aiayu

Aiayu er selve svaret på uformell eleganse og komfort. Med sin kjærlighet til utsøkte naturmaterialer og skandinavisk enkelhet skaper de fantastiske og etiske plagg som varer i år etter år.

Les mer

Heartmade

Kontrasten mellom det feminine og maskuline, kombinert med de ypperste kvaliteter som franske blonder og silke, er det som kjennetegner det danske merket Julie Fagerholt Heartmade.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.