home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Våre sommerfavoritter

Fargerike antrekk til sommer og vår. Vi har antrekk til en hver stil og anledning, fra kjente merkevarer som Isabel Marant Ètoile, Vince, Britt Sisseck, Iben og mange fler. Se våre favoritter her!

Les mer

Antrekk til festdagene

Vi har de perfekte antrekkene til 17. mai og andre festdager! Vi har også samlet det beste av kjoler, skjørt, dressjakker, smykker og sko så du kan se fab ut på festen! Kjoler fra Isabel Marant Etolié, Vince og Britt Sisseck for å nevne noen...

Les mer

Sommer, sandal og sol

Det er vår! Sol og varme gjør at vi har cravings nye sandaler og solbriller. Du får et stort utvalg hos Bolina, og vi kan garantere at du kommer til å finne opptil flere favoritter!

Les mer

Vårlook og trender

Med våren kommer en ny sesong, og nye trender. Vi har samlet nøkkelplaggene til de største trendene denne sesongen, og noen must-haves til vårgarderoben.

Les mer

Den perfekte hverdagslooken

Effortless hverdagslook med jeans - dette er hva vi vil kle oss i nå! Her finner du flere looks for våren, som du enkelt kan kopiere hver dag.

Les mer

Tidløs hverdagsluksus

Vince er først og fremst kjent for sine fantastiske kvalitetsplagg i cashmerestrikk. Vince ble på kort tid blitt en av de store favorittene på Bolina, og er et av våre største merker.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.