home Meny close
Meny

Nye sko i samarbeid
med Diemme

Diemme x Bolina

Endelig er de her! Skoene vi har designet i samarbeid med Diemme, som du kommer til å elske. Vi har laget to ulike modeller som har fantastiske detaljer. Bli bedre kjent med skoene her.

Endelig er de her! Skoene vi har designet i samarbeid med Diemme, som du kommer til å elske. Vi har laget to ulike modeller som har fantastiske detaljer. Bli bedre kjent med skoene her.

Roccia Vet Grey Tweed

Er du på jakt etter en sko som passer til alle høstens antrekk? Roccia-bootsen er en helt rå hikingboot med kraftig såle. Det medfølger to ulike lisser i beige og sort. Utsiden av skoen er laget av tweed og gir skoen det lille ekstra. Skoen har også fått litt høyde på sålen for et mer moderne preg.

Veneto Alto Brown Nappa

Veneto-skoen har vært en favoritt hos Bolina i lang tid. Nå har vi gjort den enda bedre med en litt høyere såle og deilig fôr av shearling. Det medfølger to par lisser, slik at du kan bytte på hvilken farge du vil burke. Skoene er laget av høykvalitets skinn fra Italia.

Diemme er et high-end merke med produkter som spenner fra joggesko til fjellklatrinssko tilpasset for bybruk. Diemme har norske eiere og er designet i Norge. Alle skoene lages på en fabrikk i Calzaturificio i Onè di Fonte, Veneto i Italia. Deres ambisjon er å produsere kvalitetssko i nyskapende design, som også ivaretar klassiske stiler. Hvert Diemme-par er håndlaget av ekspertarbeidere. Diemme fokuserer på bærekraft med høy materialkvalitet, forbedret produksjon og rettferdig lønn til arbeiderne.


Om du synes du det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, så vit at vi er her for deg om du ønsker at vi skal sette av litt tid til å hjelpe deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket – enten til hverdag, jobb eller fest. Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk!

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.