home Meny close
Meny

DOROTHEE SCHUMACHER

– a colourful mind –

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av de nyeste merkene hos Bolina er Dorothee Schumacher, en helt rå tysk designer. Vi har nå fått inn SS19-kolleksjonen – som er inspirert av Havana…

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av de nyeste merkene hos Bolina er Dorothee Schumacher, en helt rå tysk designer. Vi har nå fått inn SS19-kolleksjonen – som er inspirert av Havana…

Dorothee Schumacher ble etablert i 1989, og ble en øyeblikkelig hit, elsket for sine vakre kreasjoner, mesterlig draperi og en feminin estetikk som enkelt kan brukes i hverdagen. I kolleksjonene møter klassisk eleganse, en leken coolness – som sammen skaper tidløse plagg – enkelte ganger med et snev av maskulin “power dressing”.

“Head, heart and dress. When they work together, a woman shines from within.”
– Dorothee Schumacher

Breathe havana Cuban nights Twist´n´blues Summer business After work cool Caribbean gardens

DOROTHEE SCHUMACHER - Bolina

I Spring Summer 2019 kolleksjonen, som vi nå har fått på Bolina, ser vi mye brente og varme toner. Statement belter og rå mønstre.

Inspirasjon til kolleksjonen har Dorothee fått fra Havana, energi, transience, Che Guevara, minner fra revolusjon og storhetstiden. Men også sterkt inspirert av cubanerne selv som alltid har en positiv tilnærming til livet. Gjennom kolleksjonen vises deres kjærlighet for musikk og hvordan de prøver å gjøre det beste ut av det aller meste i livet.

Fargene i kolleksjonen er fargene i Havana, naturlige, varme, tobakksfarger. Off-white som har bleknet over tid. Karibiske toner som har blitt bleket i sola og blitt til pasteller; opaque gul, delikat mintgrønn, myk rosa og diskret peach. 

Se hele kolleksjonen her eller kom innom oss på Stabekk!


Shop her


Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å sette sammen favorittantrekket, enten til hverdag, jobb eller fest.

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.