home Meny close
Meny

Følg drømmene dine
med Dorothee Schumacher

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av våre favorittmerker i klesavdelingen på Bolina er Dorothee Schumacher – en helt rå, tysk designer. Den nye vårkolleksjonen, “Follow Your Dream”, er preget av jordfarger og minner oss på å følge drømmene våres.

Leken, sofistikert og feminint på en ukonvensjonell måte. Et av våre favorittmerker i klesavdelingen på Bolina er Dorothee Schumacher – en helt rå, tysk designer. Den nye vårkolleksjonen, “Follow Your Dream”, er preget av jordfarger og minner oss på å følge drømmene våres.

Nydelig, luksuriøs silkebluse i en lys pistasj-farge som gir oss vårstemning! Blusen har en krage med lang knapperad ned mot brystet, mansjetter og avslappet passform. Volang-detaljene på kanten skaper et nesten flytende preg og blusen faller utrolig pent rundt kroppen.

Det er alltid praktisk med en kjole som er perfekt til både fest og hverdag. Denne i bomullspoplin har et feminint snitt som svinger litt inn i midjen, med en kontinuerlig, skjult knappestolpe foran. Style med boots for et avslappet og kult antrekk.

Kul t-skjorte med kolleksjonens navn i fototrykket på brystet. T-skjorten har et klassisk snitt og er laget i ordentlig god kvalitetsbomull. Ekstra kul til jeans eller under en blazer.

“To always follow your dream is the core belief of everything we do at Dorothee Schumacher. Never stop moving in the direction of your dreams, you are the energy that drives your success!”

– Dorothee Schumacher

Vårt nye favoritt-skjørt! Med kontrasterende jordfarger er dette et skjørt som passer til både en enkel, ensfarget t-skjorte eller en bluse. Skjørtet er laget i et stoff med fantastisk tekstur som legger seg pent rundt kroppen. Det lukkes med en knapp for en overlappende, nesten asymmetrisk effekt.


Dorothee Schumacher ble etablert i 1989 og ble en øyeblikkelig hit, elsket for sine vakre kreasjoner, mesterlig draperi og en feminin estetikk som enkelt kan brukes i hverdagen. I kolleksjonene møter klassisk eleganse en leken coolness, som sammen skaper tidløse plagg – enkelte ganger med et snev av maskulin “power dressing”.

“Head, heart and dress. When they work together, a woman shines from within.”

– Dorothee Schumacher


Disse kule buksene har det passende navnet Denim Love. Buksen sitter pent rundt midjen og har ekstra vide ben, med en kortere lengde for perfekt passform. Fullført med baklommer som er dekorert med sømdetaljer, sidelommer og ekstra brede belteløkker for en kul detalj. Den solkyssede, lyse vasken er perfekt til vår og sommer.

Som en del av garderoben din, anbefaler vi et par bukser i lin. Vi elsker kombinasjonen av det skreddersydde uttrykket på denne buksen, med et stoff som vil føles perfekt til varme dager. Buksen har et flatterende snitt med høyt liv, legg foran og rette, vide ben med bred brettekant nederst. Styles med en lett skjorte eller bluse.


SE MER FRA DOROTHEE SCHUMACHER HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.