home Meny close
Meny

Basisplagg fra

Gai + Lisva

Gai + Lisva produserer basisplagg som er bærekraftige og laget for å vare. Plaggene er forankret i nordiske tradisjoner med et enkelt design og utseende. Med dette oppfordrer Gai + Lisva til ro, balanse, trivsel og ansvar i hverdagen.


Basisplagg

Genserne fra Gai + Lisva har vakre detaljer og er laget i meget god kvalitet. Plaggene kan brukes både i hverdagen, på jobben eller til yoga. Dette er basen du vil elske lenge!


Kjerneverdier

Gai + Lisva ble etablert i 2008. Navnet stammer fra to gamle familieboliger, som ble eid av grunnleggernes besteforeldre. Med en sterk arv er selskapet bygget på solide verdier: å strebe etter å være ærlig/oppriktig, respektfull og dedikert til de produserte produktene, de involverte menneskene og naturen rundt.


Bærekraft

Gai + Lisva jobber ansvarlig og bevisst for å redusere fotavtrykkene i sin virksomhet. Dette er en konstant reise som pågår hver dag. Plaggene er tidløse og har en lang levetid. Visjonen til Gai + Lisva er å produsere slow fashion og tekstiler for velvære, helse og yoga.

«Vi elsker å lage tidløse stiler med lang levetid, basert på visjonen om at hvert eneste plagg skal kunne brukes til flere formål enn du forventer.»


Produksjon

Gai + Lisva samarbeider kun med et lite antall nøye utvalgte partnere i Europa og India. Gai + Lisva ønsker rettferdige, trygge og lovlige arbeidsvilkår for alle. Partnerne blir besøkt regelmessig for å følge opp og godkjenne betingelsene og arbeidsvilkårene.

· 95% av kolleksjonen er laget av naturlige fibre

· 70% av kolleksjonen er produsert i Europa, noe som gjør transporten kortere og mer miljøvennlig1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.