home Meny close
Meny

Turtøy møter hverdagsklær

KLÆR  |  BOLINA

Gramicci vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear, og vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare. Plaggene egner seg like godt for en tur på byen som en tur i skogen.

Gramicci vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear, og vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare. Plaggene egner seg like godt for en tur på byen som en tur i skogen.

I 1982 designet Mike Graham et par bukser for fjellklatring. Siden dette har Gramicci vært eksperter på utendørsmarkedet og laget behagelige klær for livet utendørs. De har utviklet slitesterke materialer og plagg det er lett å bevege seg i. I dag har Gramicci base i Tokyo og har blitt til et fullverdig livsstilsmerke.

Målet til Gramicci er å lage klær som er komfortable og føles avslappende når man nyter fritiden ute i naturen.

Gramicci har vært en pioner for innovasjon i friluftsindustrien og lager originale plagg med ulike stoffer, vev og farger. Plaggene er basert på mer enn 30 års innovasjon, erfaring og bransjelederskap. Visste du at flere av funksjonene som finnes i uteklær, ble utviklet av Gramicci? Dette gjelder blant annet beltet i livet som gjør at du kan justere hvor stramt du vil at buksen skal sitte.

«We feel that the world is more than just a place to live; it is somewhere to grow up, start a family, adventure to parts unknown and enjoy the freedom of nature»
– Gramicci

Den praktiske beltevesken kommer til å bli din nye bestevenn! Vesken er utrolig lett å bære med seg og kan brukes på flere måter. Passer perfekt til turer, på reise eller til hverdags.

Behagelig og helt rå tie-dye shorts fra Gramicci! Shortsen har et innebygde nylon-belte gjør at du kan definere midjen akkurat slik du vil. Vi styler denne med en enkel t-skjorte og et par kule sneakers.

Et skjørt som vil skli rett inn i hverdagsgarderoben din, er dette skjørtet med klassisk A-form med lang, feminin silhuett. Skjørtet er laget av en slitesterk lin- og bomullsblanding, som er et lett og pustende materiale.


Om du synes du det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, så vit at vi er her for deg om du ønsker at vi skal sette av litt tid til å hjelpe deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket – enten til hverdag, jobb eller fest. Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk!

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.